AlbumArmadaElectro HouseTrap

Borgeous – 13

Artist: Borgeous
Label: Armada Music Bundles
Released: 12.08.2016
Type: Album
Style: Electro, House, Trap

لينک دانلود مستقيم براي اعضاء سايت. همين الان عضو شويد

دانلود آهنگهای سایت با لینک مستقیم، همین الان عضو شوید

 01.Ride It (Borgeous, Rvssian & M.R.I.) [feat. Sean Paul]
 02.Wanna Lose You (Borgeous & tyDi)
 03.Lost + Found (Borgeous & 7 Skies) [feat. Neon Hitch]
 04.Over the Edge (Borgeous & tyDi) [feat. Dia]
 05.Young In Love (feat. Karmin)
 06.Going Under (Borgeous & Loud Luxury)
 07.Higher (Borgeous & Landis)
 08.Miracle (Borgeous & BRKLYN) [feat. Lenachka]
 09.Wrong Places (feat. Neon Hitch)
 10.Satellite (Borgeous, 7 Skies & Sissa)
 11.Oceans (feat. Dyson)
 12.We Are Young (Borgeous & Ashley Wallbridge) [feat. Anki]
 13.Savage (Borgeous vs. Riggi & Piros) [feat. Lil Jon]
 14.Explode (feat. Fatman Scoop)
 15.Spitfire (Borgeous & Jay Cosmic) [feat. Ragga Twins]

دانلود آلبوم
Borgeous – 13


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 ÷ = 21

برای ورود به کانال تلگرام >>>بیاتودیجی<<< کلیک کنید